Aatos eutanasiasta Turha kärsimys on turhaa

Uusi Suomi - Uutiset

Julkaise syötteitä
Updated: 40 min 55 s sitten

Jokerit hävisi Riiassa – TPS Liigan kärkeen

25.9.2018 22:33

Jokerit koki jääkiekon KHL:ssä kauden kolmannen tappionsa hävittyään Riiassa Dinamolle jatkoajalla 1-2. Jokereille jäi tuloksesta jossiteltavaa.

Linus Videllin tekemää voittomaalia edelsi tilanne, jossa hän vei kiekon Jokereiden Sami Lepistöltä. Hidastuksen perusteella tilanteesta olisi kuulunut Videllille jäähy, mutta tuomaristo ei noteerannut rikettä.

Videll oli ottelun sankari viimeisteltyään Dinamon molemmat osumat. Jokereiden 1-1-maalin teki Alex Grant.

Keskustan Kaikkoselta suora kuitti kokoomuksen ”anteeksipyynnöstä”

25.9.2018 19:41

Pääministeripuolue keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen kertoi tänään Kesärannassa keskustan ryhmäkokouksen päätteeksi, että puolue on nyt valmis menemään eteenpäin.

Mitä keskusta kertoo hallituksen tilanteesta? – Seuraa suorana täällä

25.9.2018 17:53

Pääministeripuolue keskusta kokoustaa tänään Kesärannassa. Vaikka kokouksesta on jo sovittu aiemmin, noussee siellä esiin viikonloppuinen välien rakoilu keskustan ja hallituskumppani kokoomuksen välillä.

Päivitys: Live-lähetys on nyt päättynyt. Lue uutinen keskustan kommenteista täällä: Keskustan Kaikkoselta suora kuitti kokoomuksen ”anteeksipyynnöstä”

Heikki Hursti jäämässä ilman 50 000 €:n rahoitusta – Leipäjonot pian historiaa?

25.9.2018 17:14

Rahaongelmien kanssa paininut Heikki Hurstin yhdistys on jäämässä ilman lisärahoitusta, jos Helsingin kaupunginvaltuusto päättää asiasta esityslistan mukaisesti. Valtuusto päättää Pia Kopran (ps) aloitteesta huomenna keskiviikkona.

Verkkoisku Suomi.fi:ssä – Tivi: Ongelmia myös poliisilla, verottajalla ja Kelalla

25.9.2018 16:20

Suomi.fi-tunnistautumispalvelu kärsi tiistaina iltapäivällä toimintavaikeuksista. Väestörekisterikeskuksen ict-johtaja Mira Holmroos-Kolari vahvisti Tiville, että kyse oli palvelunestohyökkäyksestä.

Väestörekisterikeskus tiedotti hieman ennen viittä iltapäivällä, että Suomi.fi-tunnistuksen häiriö oli ohi.

Timo Soinin jaa-äänestä kohistaan – Oikeusoppineet: Ministeri saa äänestää omasta luottamuksestaan

25.9.2018 15:48

Sosiaalisessa mediassa ja blogeissa on ihmetyttänyt, saiko ulkoministeri Timo Soini (sin) äänestää oman luottamuksensa puolesta eduskunnan äänestyksessä viime perjantaina. Oikeusoppineet Veli-Pekka Viljanen ja Tuomas Ojanen toteavat Uudelle Suomelle, että ministerin jaa-ääni on vakiintuneen laintulkinnan ja käytännön mukainen. Sen sijaan ihmisoikeusprofessori Martin Scheinin on toista mieltä. Hän tviittaa Perustuslakiblogin Twitter-tilillä, että Soini ei olisi saanut äänestää omasta luottamuksestaan.

Kimi Räikkösen Sauber-tallikaveri selvillä

25.9.2018 15:44

Formula ykkösten Sauber-tallin molemmat kuljettajat vaihtuvat tämän kauden jälkeen. Ensi kaudella Sauberilla kisaavat Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi.

Sauber vahvisti Räikkösen sopimuksen pari viikkoa sitten. Ferrari ei jatkanut Räikkösen kilpakuljettajan pestiä, mutta suureksi yllätykseksi Räikkönen päätti siirtyä Sauberille.

Italialainen Giovinazzi on Ferrarin suojatti. Kuten Räikkösen korvaaja Charles Leclerc, ajaa Giovinazzi Sauberilla Ferrarin rahoituksella.

Koskee 2,7 miljoonaa suomalaista – Historiallinen muutos taloyhtiöihin

25.9.2018 14:22

Eduskunta sai aiemmin tässä kuussa käsiteltäväkseen 2,7 miljoonaa suomalaista koskettavan lakiesityksen. Näin kuvaa Kiinteistöliitto verkkosivuillaan hanketta, joka johtaa paperisten osakekirjojen katoamiseen taloyhtiöstä.

Sotilasasiantuntija Airiston sukellusvenepelosta Ylellä: ”Mopo keulii ihan täysin”

25.9.2018 12:30

Sotilasasiantuntija Arto Pulkki rauhoittelee Airiston Helmen ympärillä käyvää turvallisuusuhkien ruotimista. Hän sanoi Ylen Ykkösaamussa, ettei pidä keskiöön nousseita alueita operatiivisesti erityisen tärkeinä ja mopokin on keskustelussa keulinut.

Historiallinen päätös Ruotsissa: Pääministeri Stefan Löfvenille potkut

25.9.2018 11:35

Ruotsin pääministeri vaihtuu, mutta hallituksen muodostamisesta länsinaapuriin odotetaan vaikeaa, Kauppalehti kertoo.

Ruotsin valtiopäivillä tehtiin tiistaina poliittista historiaa. Parlamentti äänesti istuvan pääministerin, sosiaalidemokraattien Stefan Löfvenin kumoon pääministerin luottamusäänestyksessä. Vastaavaa ei ole nähty koskaan aiemmin.

”Euroopan sekavin kauppakeskus”? – Redin pääarkkitehdiltä yllättävä selitys sokkeloille

25.9.2018 11:10

Helsingin uuden kauppakeskuksen Redin pääarkkitehti Pekka Helin myöntää keskuksen olevan sokkeloinen – tarkoituksella, sillä kauppiaat eivät halua suoria käytäviä. Helin kommentoi kauppakeskuksen saamaa arvostelua Talouselämälle.

Kauppakeskus Redi avautui viime viikon torstaina. Tähän mennessä siellä on käynyt yli 200 000 ihmistä. Hyvin monissa Twitterin ja Facebookin viesteissä Rediä moititaan sekavaksi ja sokkelomaiseksi, jopa "Euroopan sekavimmaksi kauppakeskukseksi".

Messin ja Ronaldon valtakausi ohi – Luka Modric on paras

25.9.2018 10:32

Kansainvälinen Jalkapalloliitto FIFA on valinnut kroatialaisen keskikenttäpelaajan Luka Modricin vuoden 2018 parhaaksi miesjalkapalloilijaksi. Modricin viime kauden meriitit Real Madridissa ja Kroatian maajoukkueessa puhuvat puolestaan.

Modric oli voittamassa Real Madridissa toukokuussa Mestareiden liigaa. Kesällä hän häikäisi myös Kroatian maajoukkueessa. Kroatia voitti MM-kisoissa hopeaa.

Yt-pommi: OP:n myllerrys koskee 6000 työntekijää

25.9.2018 10:23

Finanssikonserni OP aloittaa mittavat yt-neuvottelut, yhtiö kertoo tiedotteessa.

Keskusyhteisökonsernin yhteistoimintaneuvottelut koskevat noin 6 000:ta henkilöä, mutta vähennystarvetta yhtiö ei yksilöi. Tavoitteena on alentaa keskusyhteisökonsernin kokonaiskustannuksia vuositasolla 100 miljoonalla eurolla.

Kustannussäästöihin pyritään "tarkentamalla strategian fokusta, keskittymällä ydinliiketoimintoihin sekä optimoimalla oman ja ulkoa ostetun työn suhdetta".

Kokoomukselle hermostunut keskusta koolle Kesärantaan: ”Ei ole kriisiä”

25.9.2018 09:53

Keskustan eduskuntaryhmän kokousta ei kutsuttu koolle äkisti, kertoo kansanedustaja ja keskustan varapuheenjohtaja Hannakaisa Heikkinen Uudelle Suomelle. Iltalehti väitti aiemmin, että niin sanottu hätäkokous olisi kutsuttu koolle pikavauhtia. Myös siniset pui hallitusyhteistyötä tänään.

Satu Hassi: Tämän takia venäläisten maakaupat vapautettiin 1999 – ”Kukaan ei kyseenalaistanut, ei Sauli Niinistö, ei Häkämies”

25.9.2018 08:15

Vuonna 1999 ei osattu ennustaa tulevaisuutta, toteaa kansanedustaja Satu Hassi (vihr), ex-ympäristöministeri, ulkomaalaisten tontti- ja maakauppojen vapauttamisesta.

Hassi ottaa asian esille blogissaan, koska ”Turun saaristossa kohua herättäneen rikostutkinnan yhteydessä on alettu kysellä, miksi venäläisille (ja muillekin ulkomaalaisille) myönnettiin oikeus ostaa maata ja kiinteistöjä vuonna 1999”. Hassi toimi tuolloin ympäristöministerinä, joka esitteli lain hallituksessa.

IL: Keskusta kutsuttu kriisikokoukseen hallitusyhteistyöstä

25.9.2018 07:43

Pääministeripuolue keskustan eduskuntaryhmä on kutsuttu tiistaina koolle kriisikokoukseen, jossa puidaan hallitusyhteistyötä, Iltalehti kertoo.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vahvistaa tiistain kokouksen kokouskutsun myös STT:lle, mutta ei kommentoi Iltalehden tietoja kokouksen sisällöstä.

Pohjois-Korea haluaa kesäolympialaiset

24.9.2018 20:40

Etelä- ja Pohjois-Korea ilmoittivat viime viikolla hakevansa yhdessä vuoden 2032 kesäolympiakisoja. Olympiaprojekti on osana prosessia, jossa Koreat yrittävät lähentyä toisiaan.

Viime helmikuussa järjestetyistä Pyeongchangin olympiakisoissa Pohjois-Korea suorastaan varasti shown. Kisojen avajaisissa vieraillut diktaattori Kim Jong-unin sisko sai enemmän julkisuutta kuin olympiatulen sytyttäminen tai urheilijat ylipäätään.

Airiston Helmi erityisseurannassa jo vuosia – Suomen valtionjohdon huoli: Vihreitä miehiä saatettaisiin majoittaa Turun saaristossa

24.9.2018 18:58

Airiston Helmi -nimisen venäläistaustaisen yrityksen tonttikaupat Turun saaristossa ovat olleet 2010-luvulla Suomen hallituksen ja tasavallan presidentin erityisessä seurannassa ja huolenaiheena.

KRP: Suuroperaatiossa löytyi 500 000 euroa käteistä rahaa – myös aluksia tutkittu

24.9.2018 17:51

Keskusrikospoliisin Turun saariston tapauksen tutkinnanjohtaja Tomi Taskila kertoo Uudelle Suomelle, että viikonlopun kotietsinnöissä Turun saaristossa on löytynyt ainakin 500 000 euroa käteistä rahaa.

Taskila ei tarkenna, mistä rahat ovat tarkalleen ottaen löytyneet, mutta hän kertoo rahojen olleen muovipussissa. Hänen mukaansa rahaa voi vielä löytyä lisää, sillä kaikkea takavarikoitua aineistoa ei ole vielä ehditty käydä läpi. Lisäksi kotietsintäkohteista takavarikoitiin muun muassa asiakirjoja ja tallennusvälineitä.

KL:n analyytikko Airiston Helmestä: ”Eihän tässä ole mitään järkeä bisneksenä”

24.9.2018 16:47

Analyytikko Ari Rajala toteaa Kauppalehdessä, ettei Airiston Helmen bisneksissä ole järkeä. Airiston Helmi on liitetty vahvasti Turun saariston viikonloppuiseen jättioperaatioon, vaikkei poliisi ole vahvistanut, mikä yhtiö on talousrikostutkinnan kohteena.

Sivu 1 | 2 | 3 | 4 | 5 »

Toimituksen poiminnat